Millora del ferm a l’esplanada del moll de ribera

La millora del paviment de l’esplanada del moll de ribera al port de Roses, ordena els usos del moll, dona millor servei als pescadors, als usuaris de les naus comercials i a la ciutadania, i impulsa la integració del port amb la ciutat, amb un cost de 251.305 euros
13/06/2020 09:37 -    

El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, acompanyat de l’alcaldessa de Roses,  Montse Mindan, ha visitat aquest divendres les obres executades al moll de ribera del port de Roses. La visita ha comptat amb la presència del director dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat a Girona, Pere Saló, dels dos tinents d'alcalde de Roses, Joan Plana i Fèlix Llorens, i del patró major de Roses, Antoni Abad. 

Les obres executades al port de Roses han consistit a pavimentar tota la superfície de l’esplanada del moll de ribera per després ordenar un espai on conviuen dues naus comercials, un vial per a vehicles, un itinerari per a vianants i una zona d’aparcament. Les obres han suposat una inversió de 251.305 euros i un termini d’execució de dos mesos.

L’actuació va començar amb l’enderroc de l’antic paviment i l’excavació de rases per instal·lar un nou enllumenat amb tecnologia LED. Després la zona s’ha pavimentat de nou amb diferents ferms per ordenar i separar l’esplanada de davant de les naus comercials. S’han definit nous vials per a la circulació dels vehicles i noves zones d’aparcament. També s’han millorat el paviment dels itineraris per a vianants.

Finalment, l’espai s’ha senyalitzat en pintura horitzontal per separar les zones de treball dels vials de circulació i millorar la mobilitat pel port i pintura vertical.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document