Millores al pàrquing de la zona esportiva municipal

L'empresa Serveis Municipals de Roses (ROSERSA) ha iniciat aquesta setmana els treballs d'adequació i millora del pàrquing que confronta amb l'Estadi Municipal de Futbol, situat entre la ronda de Dalt i la carretera del Mas Oliva. Les obres consisteixen en millorar la pavimentació i renovar els espais enjardinats, tot plegat per millorar l'accessibilitat i la imatge de l'espai.
22/04/2016 12:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Fins ara, la pavimentació d'aquest espai consistia en una base de sauló compactat que, a causa de la pluja i pendent del terreny, patia un procés d'erosió continuat. Un altre aspecte a millorar és l'enjardinament, ja que tant els arbres com les plantes arbustives existents no han resultat adequats a les condicions ambientals i del terreny. Al llarg del temps, més de deu anys, s'ha produït un important nombre de baixes, fet que ha provocat un replantejament a fi de dotar l'espai d'unes plantacions sostenibles.

 

Els treballs que s'acaben d'iniciar milloren tant l'accessibilitat com la sostenibilitat en la gestió de tot l'espai. La pavimentació del pàrquing amb reg asfàltic, una nova entrada, el formigonat de les dues rampes d'accés, la instal·lació d'embornals per a un correcte drenatge i la plantació d'alzines i altres espècies adequades al terreny i a la climatologia pròpia, milloraran la funcionalitat i la imatge de l'espai, consolidant la zona esportiva de Roses com un dels espais urbans més destacats de la població.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document