Miquel Abras presenta ¡'La felicitat també plora' aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses

El Teatre Municipal de Roses ha programat per a aquest dissabte, 29 d’octubre, l’actuació de Miquel Abras, que presentarà el seu darrer treball La felicitat també plora. El disc, escrit i compost durant la primera pandèmia, és fruit de les estones que l’autor va passar únicament amb si mateix, aprofitant els silencis, emocions i reflexions d’aquells dies.
25/10/2022 13:24 -    

Per a Abras, la felicitat és una emoció que s’ha de compartir, que podem reconduir i gestionar internament, i amb aquest treball vol contagiar aquesta felicitat, "a través d’un viatge en un moment de creixement personal on he volgut escriure tot el que sentia dia a dia i exterioritzar amb paraules que parlen de les experiències amb mi mateix, de converses i llibres, d’amics i d’amigues".

 

Miquel Abras és un dels artistes puntals del nostre país. Amb la seva veu trencada característica i amb una notable trajectòria sobre els escenaris, ha guanyat diferents premis, entre els que destaquen cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4. Amb el seu nou disc evidencia la seva evolució musical i la seva maduresa emocional.

 

Les entrades (15 €), ja estan a la venda a rosescultura.cat

 

Veu i Guitarra: Miquel Abras

Baix i programacions: Carlus Ramió

Teclats i guitarra: Albert Solà

Bateria: Danko Compta

Entrada: 15 €

 

 

Roses, 25 d’octubre de 2022

 


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document