Monogràfic sobre l'ús de tauletes i smartphones per a majors de 55 anys

La Biblioteca de Roses participa en el projecte impulsat per la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España, destinat a la formació de majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones. A Roses es formaran 15 persones a través d'un taller de nivell inicial. Els interessats a participar, ja poden inscriure's.
01/02/2016 09:16 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials i utilitzar aplicacions com Whatsapp i Skype per poder comunicar-se amb els seus i estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Així, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.


El programa consta de tres tallers, un inicial i dos temàtics. A Roses, s'impartirà el corresponent al nivell inicial, destinat a persones amb coneixement nul o molt baix. Les persones interessades a participar en el taller, que tindrà lloc els dies 23 i 25 de febrer a partir de les 16 h, ja poden inscriure's a la Biblioteca Municipal. Durant el monogràfic, que tindrà una durada total de 6 hores, es mostrarà què són els dispositius mòbils, com funcionen i com podem configurar-los, com trucar, desar contactes a l'agenda, enviar SMS, configurar la connexió a internet i tot allò necessari per iniciar els participants en el seu ús.

 

El projecte preveu formar més de 4.000 persones majors de 55 anys a tota Catalunya mitjançant la realització de més de 150 tallers entre els mesos de setembre de 2015 i març de 2016 en diferents espais com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran o universitats catalanes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document