Tens dubtes tramitant? Truca'ns. Et truquem! De dilluns a divendres de 8 a 20 hores

Montse Mindan, nova alcaldessa de Roses

Montse Mindan (CIU), ha estat elegida aquest matí nova alcaldessa de Roses en el transcurs de la sessió plenària de presa de possessió realitzada amb motiu de la renúncia presentada pel fins ara batlle de la població, Carles Pàramo. La candidata ha assolit la majoria absoluta en la proclamació d’alcaldessa del municipi, en obtenir un total de 12 vots dels 21 regidors que integren la corporació. Els 9 regidors de CIU i el 3 del PP han dipositat la seva confiança en Mindan.
Montse Mindan, nova alcaldessa de Roses

Ple d'investidura

03/08/2013 14:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La sessió plenària s'ha iniciat puntualment a les 12 del matí amb la lectura de l'escrit de renúncia al càrrec d'alcalde-president de la corporació, presentat el passat 30 de juliol per Carles Pàramo. A continuació, s'ha constituït la Mesa d’edat formada pels regidors electes de major i menor edat, Carles Pàramo i i Anna Jorquera, respectivament, i s'ha procedit a l'elecció d'alcaldessa.

Montse Mindan ha estat l'única regidora en presentar candidatura per a l'elecció. La votació s'ha realitzat pel procediment de mà alçada, on els 9 regidors de CIU i els 3 del PP han votat pel seu nomenament.

A continuació, Montse Mindan ha estat proclamada alcaldessa de Roses i ha promès el seu càrrec. L'alcalde sortint, Carles Pàramo, ha fet lliurament del bastó d’alcaldessa a Mindan, qui ha passat a ocupar la presidència de la sessió. L’acte ha continuat amb un torn d’intervencions dels diferents portaveus dels grups municipals i ha finalitzat amb un discurs de la nova alcaldessa.

En el discurs d'investidura, Mindan ha destacat la seva voluntat perquè aquest sigui un mandat de continuïtat. Després d’agrair les paraules dels portaveus de cada formació política, la nova alcaldessa ha expressat la seva ”intenció de continuar fent una política d’ajut a les persones i acabar d’assolir el programa electoral que vam pactar amb els socis de govern, això sí, amb rigor, amb seny i consens amb la resta de l’equip de govern rosinc”.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document