'Morir en tres actes', proposta cinematogràfica del programa d'Àlex Gorina d'aquesta setmana

El programa de Canal 33 que dirigeix i presenta el crític de cinema Àlex Gorina, centrarà la seva atenció durant la propera emissió d'aquest dijous (23 de gener, 22,35 h), en la pel·lícula 'Morir en tres actes', rodada a Roses l'any 2010. Dirigida per David Pujol, la història està protagonitzada pels actors Abel Folk, Marc Rodríguez i Aida Folch, juntament amb Anna Vicens, Enric Matarrodona i Ignasi Tomàs, tots tres membres del Grup de Teatre de Roses
'Morir en tres actes', proposta cinematogràfica del programa d'Àlex Gorina d'aquesta setmana

Seqüència 'Morir en 3 actes'

22/01/2014 06:45 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Sala 33 proposa cada setmana una sessió completa de cinema català: una pel·lícula produïda al país, una conversa a plató amb alguns dels seus responsables i un curtmetratge. El proper dijous, Àlex Gorina es trobarà amb Abel Folk per parlar d'aquesta enginyosa comèdia negra que gira entorn a una companyia de teatre amateur, un matrimoni en crisi i uns fantasmes que emprenyen des del més enllà.

 

Tot plegat, barrejat amb una mica de farsa i vodevil, conforma l'univers de "Morir en tres actes", que sota la direcció de David Pujol, assoleix una fresca química i compenetració entre tots els intèrprets -professionals o no-, i treu un gran profit de les diverses localitzacions de Roses i els seus voltants: des del Teatre Municipal fins el restaurant El Bulli, passant pel cap Norfeu. La pel·lícula s'estrenà per primer cop el 6 de desembre de 2011, a TV3.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document