Mostra dels alumnes dels tallers de K-Pop, teatre i DJ de l’Espai Jove

Divendres 22 de març el Teatre Municipal de Roses acollirà la mostra de l’Espai Jove de Roses, una tarda d’exhibicions durant la qual els i les joves que han participat en diferents cursos i tallers de l’Espai al llarg dels mesos de tardor i hivern, mostraran tot allò que han après. Teatre, dansa i música, seran els protagonistes d’una tarda d’activitats oberta a tothom.
15/03/2024 08:58 -    

La jornada començarà amb una exhibició a càrrec de les noies que han participat en el taller de K-Pop (abreviació de Korean popular music), un gènere musical que inclou diferents estils com ara la música dance electrònica, el hip-hop, el rap, el rock... i que es refereix específicament a la música popular de Corea del Sud. La coreografia que les alumnes presentaran a Roses ha estat preparada per la professora del taller, de l'escola "Ballet Figueres-Noemí Acedo".

 

La tarda prosseguirà amb la representació de l’obra Robatori a l’institut, adaptada i interpretada pels i les joves participants en el curs de teatre, conduït per la dinamitzadora de l'Espai Jove. La mostra finalitzarà amb l’exhibició que oferiran els alumnes del taller de Discjòquei, que s’alternaran als plats i a la taula de mescles per omplir l’Espai Jove de ritme i música i mostrar al públic assistent tot allò que han après durant aquests mesos de la mà de DJ Alegre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document