Música, gastronomia i paisatge al Festivalet Posta de Sol

El Festivalet Posta de Sol, se celebrarà aquest cap de setmana a Roses coincidint amb l'Estiuet de Sant Martí. Organitzat per l'Ajuntament de Roses i amb la producció d'Atelier Esdeveniments i The Jump Productions, el festival comptarà amb l'actuació de Joan Rovira, Alexa Goddard, Serial Killerz, Rory and the island i Víctor Branch als escenaris Festivalet (plaça de les Botxes) i Posta de Sol (platja de la Perola), i es complementarà amb la campanya gastronòmica Menú de la Posta de Sol, amb els tastets Pica-Tasta i amb un concurs de fotografia a la xarxa social Instagram.
09/11/2016 18:30 -    

 MÚSICA

Joan Rovira, Alexa Goddard, Serial Killerz,
Rory and the island i Víctor Branch

 

Joan Rovira, premi Enderrock 2016 a l'artista revelació obrirà el torn de les actuacions amb un concert el dissabte a les 12.30h a la plaça de les Botxes. A la tarda continuarà Alexa Goddard, una youtuber britànica amb més de 350.000 seguidors; i Serial Killerz, duo format pel DJ Joe Cabana i el bateria Jonathan Arriola, figures habituals de la nit barcelonina. Els concerts seran a les 17h i 18h, respectivament, a la platja de la Perola.


Diumenge inclou el primer concert a Catalunya del grup
Rory and the Island, format per l'irlandès Rory Gallagher i el català Albert Serrano, a les 12.30h a l'escenari Festivalet; i l'actuació del Víctor Branch, artista barceloní format musicalment entre Torroella de Montgrí i Girona, que arriba a Roses amb un nou àlbum sota el braç; serà a les17h a l'escenari Posta de Sol.

Tant dissabte com diumenge el
DJ Sergi Vila s'encarregarà d'ambientar el festival a la Plaça de les Botxes (a les 11h i a les 14h) i a la platja de la Perola (a les 16h). La programació es complementa diumenge amb l'activitat de Txi Kung que Albert Benítez durà a terme a la plaça de les Botxes a les 10.30h i que és oberta a tothom. Una gimnàstica terapèutica mil·lenària apta per a totes les edats i condicions físiques, que es basa en el moviment sense esforç muscular i sense acceleració cardíaca.


GASTRONOMIA

 

La restauració de Roses s'ha implicat de forma activa amb el festival mitjançant una doble proposta gastronòmica: el Menú de la Posta de Sol i el Pica-Tasta. Un total de 19 restaurants ofereixen dissabte i diumenge un menú el preu del qual coincidirà amb l'hora de la posta de sol: 17,36€ el dissabte i 17,35€ el diumenge. Els locals participants són: Avenida, Ca la Valeria, Can Cervera by La Croqueta, Casa Paco, El Cerdanya, Depor, Els Pescadors, Gaia, Hostal Creus, L'Àncora, La Tantina, L'Estrop, L'Olivar, Ona Roses, Roc-Fort, Si Tapas Lounge, Si Us Plau, Tramonti Pep Curiel i Tramonti Platja.Els tastets gastronòmics tindran lloc dissabte i diumenge a la plaça de les Botxes, de les 11h fins a les 14.30h, i ofereixen la possibilitat d'esmorzar, prendre tapes, vins o fer el vermut mentre es gaudeix de la música davant del mar. En aquesta proposta hi participen Brevatges, Ca la Valeria, Can Cairó, Eidos Beer, Jordà Vins, La Tantina i Si Us Plau. 


CONCURS INSTAGRAM


El Festivalet Posta de Sol ofereix la possibilitat de guanyar
dos premis d'una nit per a dues persones als hotels Terraza i 1935 de Roses mitjançant un concurs de fotografia a Instagram que es va posar en marxa el 12 d'octubre i que acabarà diumenge 13 de novembre. Per participar cal publicar imatges de postes de sol de Roses i/o del propi festival, i han d'incloure els hashtags #postadesolroses i #visitroses. Els participants han de ser els autors materials de la imatge, han de tenir un perfil obert perquè el jurat pugui veure la fotografia i han de seguir el Festivalet Posta de Sol a Instagram (https://instagram.com/festivaletpostasol). Les bases es poden consultar a la pàgina web http://www.postadesol.cat/.Els integrants del jurat seleccionaran 15 fotografies finalistes entre les dues temàtiques, valorant l’adequació a la mateixa, l’originalitat i la tècnica.


Més informació...

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document