Música, gastronomia i paisatge protagonitzen el primer Festivalet Posta de Sol de Roses el 12 i 13 de novembre

La música, la gastronomia i el paisatge són els principals protagonistes de la primera edició del Festivalet Posta de Sol, que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de novembre a Roses coincidint amb l'Estiuet de Sant Martí. Organitzat per l'Ajuntament de Roses i amb la producció d'Atelier Esdeveniments i The Jump Productions, el festival comptarà amb l'actuació de cinc artistes als escenaris Festivalet (plaça de les Botxes) i Posta de Sol (platja de la Perola), i es complementarà amb la campanya gastronòmica Menú de la Posta de Sol, amb els tastets Pica-Tasta i amb un concurs de fotografia a la xarxa social Instagram.
03/11/2016 15:54 -    

Música

Joan Rovira, premi Enderrock 2016 a l'artista revelació per votació popular, obrirà el torn de les actuacions amb el concert que oferirà el dissabte 12, a 2/4 d'1 del migdia, a la plaça de les Botxes. A la tarda podrem gaudir amb Alexa Goddard, una youtuber britànica amb més de 350.000 seguidors en aquesta xarxa; i amb Serial Killerz, duo format pel DJ Joe Cabana i el bateria Jonathan Arriola, que són figures habituals de la nit barcelonina. Les seves actuacions tindran lloc a les 5 i a les 6 de la tarda, respectivament, a la platja de la Perola.

La proposta musical de diumenge inclou el primer concert a Catalunya de Rory and the Island, grup format per l'irlandès Rory Gallagher i el català Albert Serrano, a 2/4 d'1 del migdia a l'escenari Festivalet, i l'actuació del jove Víctor Branch, artista barceloní format musicalment entre Torroella de Montgrí i Girona, que arriba a Roses amb un nou àlbum sota el braç i al qual podrem veure en directe a les 5 de la tarda a l'escenari Posta de Sol.

Tant dissabte com diumenge el DJ Sergi Vila s'encarregarà d'ambientar musicalment el festival a la plaça de les Botxes (a les 11 del matí i a les 2 de la tarda) i a la platja de la Perola (a les 4 de la tarda). La programació es complementa diumenge amb l'activitat de Txi Kung que Albert Benítez portarà a terme a la plaça de les Botxes, a 2/4 d'11 del matí, i que és oberta a tothom. Es tracta d'una gimnàstica terapèutica mil·lenària apta per a totes les edats i condicions físiques, que es basa en el moviment sense esforç muscular i sense acceleració cardíaca.

Doble proposta gastronòmica

La restauració de Roses s'ha implicat de forma activa amb el festival mitjançant una doble proposta gastronòmica: el Menú de la Posta de Sol i el Pica-Tasta. Un total de 19 restaurants ofereixen dissabte i diumenge un menú el preu del qual coincidirà amb l'hora de la posta de sol: 17,36€ el dissabte i 17,35€ el diumenge. Els locals participants són: Avenida, Ca la Valeria, Can Cervera by La Croqueta, Casa Paco, El Cerdanya, Depor, Els Pescadors, Gaia, Hostal Creus, L'Àncora, La Tantina, L'Estrop, L'Olivar, Ona Roses, Roc-Fort, Si Tapas Lounge, Si Us Plau, Tramonti Pep Curiel i Tramonti Platja.

Els tastets gastronòmics tindran lloc dissabte i diumenge a la plaça de les Botxes, de les 11 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, i ofereixen la possibilitat d'esmorzar, prendre tapes, vins o fer el vermut mentre es gaudeix de la música davant del mar. En aquesta proposta hi participen Brevatges, Ca la Valeria, Can Cairó, Eidos Beer, Jordà Vins, La Tantina i Si Us Plau.

Nit d'hotel per a dues persones amb Instagram

El Festivalet Posta de Sol ofereix la possibilitat de guanyar dos premis d'una nit per a dues persones als hotels Terraza i 1935 de Roses mitjançant un concurs de fotografia a Instagram que es va posar en marxa el 12 d'octubre i que acabarà diumenge 13 de novembre. Per participar cal publicar imatges de postes de sol de Roses i/o del propi festival, i han d'incloure els hashtags #postadesolroses i #visitroses. Els participants han de ser els autors materials de la imatge, han de tenir un perfil obert perquè el jurat pugui veure la fotografia i han de seguir el Festivalet Posta de Sol a Instagram (https://instagram.com/festivaletpostasol). Les bases es poden consultar a la pàgina web http://www.postadesol.cat/.

Els integrants del jurat seleccionaran 15 fotografies finalistes entre les dues temàtiques, valorant l’adequació a la mateixa, l’originalitat i la tècnica, i el guanyador de cada categoria obtindrà una nit per a dues persones a un hotel de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document