Neix el Festivalet Posta de Sol, música i gastronomia sota un escenari espectacular: les postes de Roses

Roses va presentar ahir al vespre al Castell de la Trinitat, coincidint amb la posta de sol, a les vuit del vespre, una nova proposta cultural per a la propera tardor. Música, paisatge i gastronomia confluiran a Roses durant el cap de setmana del 12 i 13 de novembre, coincidint amb l’Estiuet de Sant Martí i amb el moment de l’any en què Roses viu les seves postes de sol més espectaculars. Neix així un nou festival cultural a Roses, en aquesta ocasió centrat en el paisatge, la gastronomia i la música, que donaran contingut a una de les postes de sol més preuades de la costa catalana.
14/09/2016 17:36 - Roses    

L’Ajuntament de Roses com a organitzador i Atelier-Esdeveniments en la producció, presenten avui el Festivalet Posta de Sol. Des de l’Ajuntament s’ha decidit apostar per la tardor, i en concret per l’Estiuet, un moment de marcada bonança en les temperatures, per organitzar un festival diürn de música i gastronomia on la bellesa de la badia prendrà protagonisme, posant en valor el paisatge i donant a conèixer els grans atractius que ofereix Roses fora de la temporada estiuenca.
Concerts de música estratègicament situats en dos escenaris se succeiran al llarg de tot el dia, per cloure en el moment en què el sol s’amaga, amb l’espectacle de llum i colors de la posta de sol rosinca com a teló de fons. Els grups i artistes participants s’aniran desvetllant properament, tot i que des de l’organització ja s’avança que es tractarà d’un cartell realment “diferent”, que vol oferir al públic la possibilitat de descobrir noves propostes i gaudir d’una vessant musical renovada.
Noemí Morales, d’Atelier Esdeveniments, explica que “durant el dia hi haurà concerts a la platja repartits en dos escenaris. Una proposta musical diferent que anirem desvetllant al llarg del mes de setembre, tot i que ja avancem que la inauguració del Festivalet, que tindrà lloc dissabte 12, a les 12.30 h, anirà a càrrec de Joan Rovira, premi Enderrock a l’artista revelació d’enguany.
La gastronomia no faltarà a la cita ja que es comptarà amb la implicació de la restauració local, amb una doble oferta. Un important nombre de restauradors adherits a la campanya han dissenyat el Menú de la Posta de Sol que oferiran als seus establiments, mentre que la zona del Pica Tasta, situada a la plaça de les Botxes, al passeig Marítim, permetrà degustar tapes, esmorzars salats, vins i vermuts.
Fèlix Llorens, regidor de Promoció i Turisme de Roses, va valorar molt positivament la resposta del sector: “ens alegra confirmar que tindrem el suport de la restauració local, que ha dissenyat els Menús de la Posta de Sol. Totes aquestes propostes gastronòmiques tindran el mateix preu: 17,30€ el dissabte i 17,29€ el diumenge... l’hora en que el sol tocarà l’horitzó.”
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va destacar la importància del paisatge en aquesta proposta: “tenim la sort de viure en una de les badies mes belles del món, amb unes postes de sol espectaculars. Per això volem que la gent vingui, surti a passejar, trepitgi la platja, i que gaudeixin d’això d’una manera familiar i molt especial, a l’aire lliure”.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document