Nou curs de mecanografia dins l’oferta formativa dirigida a aturats i a millora laboral

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses organitza per als propers mesos una nova edició dels cursos de formació adreçats a aturats o a persones que volen formar-se i millorar les seves condicions laborals o el seu negoci. Enguany, la programació inclou un total de 10 cursos centrats en l'ensenyament d'idiomes, informàtica, recerca de feina, emprenedoria i alimentació, i que enguany incorpora un curs de mecanografia. Les inscripcions estan obertes.
15/02/2017 10:25 -    

En el bloc formatiu destinat a l'aprenentatge d'idiomes, l'Ajuntament ofereix dos cursos de francès i dos més d'anglès, corresponents als nivells inicials 1 i 2, pensats per al desenvolupament de tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral (comerç, restauració, allotjament,...).

 

Una altra formació que es torna a programar és el curs d'emprenedoria i creació d'empresa, el qual mostra a les persones amb una idea empresarial quins requisits i què s'ha de tenir en compte a l'hora d'obrir un negoci (com fer un pla d'empresa, estructura legal, pla econòmic financer, etc). Per la seva banda, els tallers de recerca de feina adreçat a persones en situació d’atur i inscrites com a demandants de feina a l’Oficina de Treball, ofereixen formació sobre habilitats comunicatives, imatge professional, entrevistes de feina, o com gestionar els portals de recerc de feina.

 

Com en edicions anteriors, el programa inclou el curs d'higiene alimentària, dirigit a persones que estiguin treballant o vulguin treballar en empreses del sector de la restauració o comerç alimentari i el qual permet als participants l'obtenció del Certificat de manipulador d'aliments, així com els cursos de català que ofereix l’Oficina de Català de Roses. Per últim, la nova incorporació d’enguany, el curs de mecanografia, destinarà 20 hores de formació a aquelles persones que volen aprendre a escriure amb el teclat de l’ordinador.

 

Les inscripcions es poden cursar al Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC de l'Ajuntament, o bé via internet, a través de l’adreça inscripcions.roses.cat. Podeu consultar horaris específics i preus en el document adjunt.

 

L’Àrea de Promoció Econòmica informa que encara queden places disponibles per al curs d’auxiliar de tècniques de venda dirigit a aturats inscrits com a demandants de feina. El curs, consistent en 70 hores de formació teòrica i 30 de pràctica, està 100% subvencionat per l’Ajuntament de Roses.

PDF document icon llibret programa formacio_feb 2017.pdf — Document PDF, 634 KB (650186 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document