Nova campanya: Més Piscina de Roses és més salut!

Més resistència, més força... és més salut. Més flexibilitat, més coordinació, més calma... és més salut. Més diversió, més amics... és més salut. Per tant... més Piscina de Roses és més salut! Sota aquest lema, la Piscina Municipal posa en marxa, entre abril i juny de 2022, aquesta nova campanya de promoció amb la intenció que la ciutadania prengui consciència dels beneficis que té sobre la salut una activitat física regular i supervisada.
30/03/2022 10:08 -    

 

 

Per facilitar aquesta pràctica esportiva, la Piscina ofereix una sèrie d’avantatges per a totes les persones que s’abonin a l’equipament en aquest període: un 50% de descompte en la matrícula, l’obsequi de dues entrades per als cinemes de Roses per a cada nova persona abonada i el servei d’assessorament esportiu gratuït per assegurar una activitat segura i adaptada a les necessitats de cadascú.


"A través d'aquesta campanya", explica la regidora d’Esports i presidenta de la Piscina Municipal, Verònica Medina Flores, "volem posar a l'abast de tothom la possibilitat de beneficiar-se de totes les activitats esportives que fem a la PMR, ja que aporten salut tant a nivell físic com també a nivell emocional. Hem de pensar que l'exercici practicat amb alegria, dins d'un ambient agradable i amb entusiasme, és el millor regal que ens podem fer a nosaltres mateixos".


L’equipament continua així apostant pel foment de l’esport amb unes instal·lacions modernes i cuidades, que compten amb tot l’equipament necessari per a la pràctica d’un gran nombre de disciplines, que van des de la natació per a tots els nivells i edats, fins a les classes de zumba, aerodansa, aeroestep, TRX, spinning, aiguagim, tonificació, pilates... o les nombroses possiblitats que ofereixen la sala de fitness i el Gym BOX.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document