Nova programació de cursos de formació per a la tardor 2021

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una nova oferta formativa, que en aquesta ocasió inclouen cursos d’idiomes i tallers de noves tecnologies, higiene alimentària i comerç. Les inscripcions s’obriran el 13 de setembre.
08/09/2021 11:40 -    

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una nova oferta formativa, que en aquesta ocasió inclouen cursos d’idiomes i tallers de noves tecnologies, higiene alimentària i comerç. Les inscripcions s’obriran el 13 de setembre.

 

 

L’Ajuntament de Roses torna a impulsar una nova programació de cursos de formació per aquesta tardor. Com es porta fent des de fa anys, l’Àrea de Promoció Econòmica proposa diversos cursos i tallers que poden ser d’interès per la ciutadania.

                                                          

L’oferta formativa compta amb cursos de Francès  A1, Francès A2, anglès A2 i Alemany A2; Alfabetització digital; processador de textos nivell 1 i nivell 2; full de càlcul nivell 1, iniciació a internet, cerca de feina per internet, gestions quotidianes a Internet; manipulador d'aliments i curs d'al·lèrgens. També amb tallers de comerç.  El 13 de setembre s’obriran les inscripcions.

 

Les persones interessades podran fer la inscripció de manera presencial al Servei d’Atenció al Ciutadà (plaça de Catalunya, 12), demanant cita prèvia al 972 25 24 00 o via web citaprevia.roses.cat; i també de forma telemàtica a inscripcions.roses.cat.

 

Enguany, com s’ha fet en darreres ocasions, les persones desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat podran optar a la tarifa reduïda. També se suma a aquest col·lectiu aquelles persones en situació d’Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO). Els joves inscrits a Garantia Juvenil tindran una bonificació del 100% de la quota d’inscripció als cursos.

 

Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d’higiene i protecció establertes per les autoritats sanitàries: ús de mascareta, higiene de mans i distància.

 

Cursos de català del Consorci de Normalització Lingüística

 

Aquesta formació es complementa amb els cursos de català que des de fa anys ofereix el Consorci de Normalització Lingüística a través de l’Oficina de Català de Roses. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

 

Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

 

PDF document icon llibret formacio_set 2021 (1).pdf — Document PDF, 631 KB (646652 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document