Nova proposta d’esport i salut d’estiu a Roses: arriba el Beach Fitness

Durant els mesos de juliol i agost l’Ajuntament de Roses programa classes gratuïtes de dinamització esportiva a la platja, amb sessions de fitness que es desenvoluparan diàriament en horari de matí i tarda de dilluns a divendres. Aquestes activitats, hereves de l’Aeròbic Platja que es duia a terme a Roses fins a la irrupció de la pandèmia, s’organitzen conjuntament entre l’Àrea d’Esports i la Piscina Municipal i estaran dirigides per dues monitores de la Piscina.
19/06/2023 10:45 -    

Les sessions es duran a terme de dilluns a divendres en horari de matí (a les 10.30 h) i de tarda (a les 18 h) i consistiran en classes de zumba i de cardiotono que se succeiran al llarg de la setmana en dues ubicacions de la població. D’una banda, a la platja de Santa Margarida, davant de l’Hotel Monterrey, s’oferirà zumba els dilluns i els divendres i cardiotono els dimecres. Per la seva banda, la platja del Salatar (davant l’Hotel Marítim), acollirà zumba els dimarts i cardiotono els dijous.


La zumba és una activitat aeròbica, divertida, a l’abast de totes les edats i nivells, que permet treballar el cos d’una manera saludable, eficaç i gaudint dels ritmes musicals més actuals. El cardiotono combina una part inicial amb exercicis aeròbics i coreografiats de dificultat baixa, amb una segona part d'exercicis de tonificació dels principals grups musculars.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document