Nova xarxa de recollida de pluvials i ampliació de voreres a la carretera de les Arenes amb Benet Falp i Mates

Aquesta setmana s’han iniciat les obres per a la creació d’una nova xarxa d’aigües pluvials a la cruïlla de la Ctra. de les Arenes amb el carrer Benet Falp i Mates, així com als carrers de Poeta Eduard Marquina i València. Els treballs tindran una durada de 2 mesos, un pressupost de 108.000 € i inclouran també l’ampliació de voreres per millorar l’accessibilitat i reubicar contenidors.
08/04/2022 08:42 -    

Amb aquest projecte es volen solucionar les problemàtiques recurrents d’estancament d’aigües plujanes motivades per la morfologia, molt planera, de tot aquest sector i per la manca de drenatges adients. Els treballs consistiran en la instal·lació d’una canalització de 219 metres connectada amb el col·lector general existent al carrer València amb el carrer Toledo, de 7 pous de registre per direccionar l’aigua en els entroncaments i cruïlles i d’embornals de gran capacitat.

 

La realització de les obres s’aprofitarà també per ampliar les voreres, millorar els passos de vianants i reubicar l’illa de contenidors de residus sòlids urbans situat al carrer de Benet Falp i Mates, darrera dels Cinemes. Actualment, els problemes d’incivisme i d’abocaments de restes al terra, provocaven que la vorera resultés en moltes ocasions impracticable per als vianants.

PDF document icon Plànol actuació.pdf — Document PDF, 110 KB (113480 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document