Obertes les inscripcions per al servei de transport escolar del curs 2018-2019

Ja està obert el període d’inscripcions per a aquelles famílies interessades en fer ús del servei de transport escolar de Roses durant el curs 2018-2019. El servei permet el desplaçament dels alumnes des del nucli i diferents urbanitzacions del municipi a les escoles públiques de Roses.
28/08/2018 16:15 -    

L'Ajuntament de Roses posa a disposició dels escolars del municipi dues rutes de transport escolar amb les quals dóna resposta a les necessitats de desplaçament que puguin tenir les famílies, englobant tant el centre com les urbanitzacions de la població. D’una banda, la línia 1 realitza el recorregut La Garriga, El Cortijo i urbanització de Santa Margarita fins a les escoles Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda. La línia 2, per la seva banda, comunica aquests mateixos centres escolars amb les urbanitzacions Mas Fumats, Mas Boscà, Mas Mates i nucli urbà.

Les inscripcions es realitzen al mateix Departament d'Ensenyament, situat en el número 8 de la plaça Catalunya, en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, i restaran obertes al llarg de tot el curs escolar o fins a esgotar places. La documentació que cal presentar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número del compte bancari i una fotografia mida carnet del menor. El preu el servei és de 26,50 € mensuals i 16 € si només es fa ús d'un trajecte diari (anada o tornada).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document