Obertes les inscripcions per als cursos de català de primavera al Consorci per a la Normalització Lingüística

Amb la finalitat de facilitar i millorar l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses (OC Roses), engega al març un nou període d’inscripcions per a l’oferta general de cursos de català, de diferents nivells i en modalitat presencial o en línia, que començaran a l’abril de 2019.
11/03/2019 10:21 -    

Inscripcions

 

Pel que fa a les inscripcions als cursos presencials de l’OC Roses, es faran els dies 13, 15, 20 i 22 de març a la mateixa oficina. Les inscripcions als cursos del Parla.cat modalitat combinada es faran del 4 al 21 de març a totes les oficines del territori. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

 

Cursos de català bàsic a l’abast de tothom

 

Seguint les prioritats establerts a les línies estratègiques del CPNL, l’oferta prioritària per a aquest mes d’abril se centra en els cursos de català bàsics i elementals, per garantir l’acolliment lingüístic de les persones que han arribat fa poc a Catalunya i que necessiten les eines bàsiques per introduir-se a la llengua catalana.

 

Incentius per continuar l’aprenentatge

 

Per incentivar la continuïtat de l’aprenentatge i l’obtenció d’un nivell de coneixements, el CPNL ofereix la matrícula gratuïta del nivell bàsic 3 als alumnes que han fet el bàsic 1 i el bàsic 2 durant els 11 mesos anteriors (comptant a partir del setembre de 2018). També fa una aposta clara per facilitar l’aprenentatge amb la baixada de la ràtio d’alumnes per curs, perquè aquesta mesura afavoreix la consolidació i l’assoliment de les habilitats.

 

Una oferta àmplia i flexible, avalada amb certificats oficials

 

Els cursos generals s’ofereixen en les modalitats presencial, en línia –mitjançant el Parla.cat– i combinada, i disposen de certificació oficial, amb correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR) i equivalència amb els certificats de la Direcció General de Política Lingüística.

El web del CPNL ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar o informació que vulgueu ampliar, ens trobareu a Ca l'Aniota, a la plaça de Sant Pere, núm. 1, de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del 972 25 39 47 o de roses@cpnl.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document