Obertes les inscripcions del Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal

Un Nadal més l’Ajuntament de Roses obre la convocatòria del Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal, amb el qual convida la ciutadania a participar en una proposta de creació artística i tradicional. Les persones interessades a participar en l'edició d'enguany, poden inscriure's al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) fins al proper 10 de desembre.
02/12/2015 10:35 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El concurs arriba aquest Nadal a la seva novena edició permetent, un any més, que els veïns i veïnes del municipi puguin mostrar la seva capacitat creativa amb la confecció dels pessebres i arbres de Nadal típics d’aquestes dates. La tècnica i els materials emprats són de lliure elecció, tot i que es valoren especialment aspectes com l’ús de materials reciclables, així com els elements ornamentals realitzats pels mateixos concursants, l’originalitat i la complexitat en l’elaboració. D’altra banda, no es valoraran els treballs que continguin plantes o substàncies protegides, com la molsa.

 

Les categories en què s’ha dividit la convocatòria són infantil (fins a 14 anys), juvenil (de 14 a 30 anys), categoria d’adults (de 30 a 65 anys) i, per últim, la categoria per a gent gran (a partir de 65 anys). Poden participar les persones físiques empadronades a Roses i les entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes.

 

El termini d'inscripció finalitza el proper 10 de desembre, a les 14 h. Les inscripcions es fan al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, núm. 12, planta baixa), de 9 a 14 h. El dimarts 15 de desembre el jurat passarà a avaluar els pessebres i arbres per totes les llars inscrites.

 

Pel que fa als premis, el guanyador/a de la categoria infantil rebrà 100 euros i un passi d'entrada gratuïta per al PIN de Nadal, mentre que la resta de categories estan dotades de 100 euros i 5 entrades per a la Piscina Municipal. El veredicte del jurat es farà públic el dia 18 de desembre, a les 19 h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.


Bases del concurs:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document