Obres de millora a la piscina de Roses

Aprofitant els dies festius de Carnaval, la Piscina Municipal de Roses ha dut a terme unes actuacions de millora de les seves instal·lacions, consistents en l’ampliació de la zona destinada a despatxos, i més concretament, al departament d’activitats.
20/03/2017 12:58 -    

Atès el poc espai disponible per a despatxos, la importància que el personal pugui treballar en les condicions més adequades possibles i la problemàtica que això suposava, la Piscina de Roses ha ampliat la galeria d’observació de la què disposa, la qual cosa li ha permès crear un despatx específic per al departament d’activitats, on el coordinador esportiu i els monitors podran exercir les tasques de suport a la realització de les activitats. El nou espai consta de 3 llocs de treball i presenta un disseny completament integrat a l’estructura existent de la galeria d’observació.

 

Paral·lelament a aquesta acció, s’aconsegueix una millora en el despatx d’administració de la piscina, on s’ha aprofitat l’espai alliberat per habilitar-lo com a arxiu de documents, que també suposava una mancança important. Al mateix temps s’ha fet un tancament per insonoritzar i protegir el rack que conté l’equipament informàtic, el circuit tancat de càmeres de seguretat, la telefonia...

 

Finalment, s’han aprofitat aquests dies festius per desembossar un desaigüe de les dutxes d’homes i per crear una nova canalització que eviti els embassaments que es produïen cada cert temps.

 

Altres millores, com el canvi del sílex dels filtres de les piscines o la substitució del parquet de les sales d’activitats per un terra sintètic, s’aniran duent a terme durant l’any en curs.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document