Ofertes de feina de la II Jornada Comarcal d’Ocupació per a majors de 45 anys que es fa divendres a Roses

L'acte tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses el proper divendres 23 de març 2018. Les inscripcions es realitzen el mateix dia, a les 8 del matí. Vist l'èxit de participació de la I Jornada Comarcal d'Ocupació per a majors de 45 anys celebrada el 7 d'abril del 2017 a Castelló d'Empúries, on més de 280 assistents van optar a 23 llocs vacants en el marc de les línies d'actuació del Pla Estratègic en l'Àmbit del Desenvolupament Econòmic Local i l'Ocupació a l'Alt Empordà, el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els ajuntaments de Roses, Figueres, Castelló d'Empúries i Vilafant organitzen una nova edició a Roses.
21/03/2018 08:49 -    

La jornada té per objectiu sensibilitzar a la societat en general, i en particular a les empreses, per tal d'afavorir la contractació de persones majors de 45 anys. A més, la jornada s'inclou dins la campanya "Grans Actius", que pretén fomentar, per una banda, el valor de l'experiència en el mercat de treball i, per altra, dinamitzar i agilitzar el contacte entre les empreses i possibles candidats/es per cobrir llocs de treball.

 

L'acte serà el proper divendres 23 de març al Teatre de Roses. A les 8h es donarà el tret de sortida amb les inscripcions a la jornada, que són imprescindibles perquè les persones en situació d'atur participin en l'espai d'entrevistes amb les empreses participants. És important que els candidats portin CV actualitzat per lliurar a les empreses en el moment de l'entrevista.

 

En el següent llistat podeu consultar els llocs de treball que diferents oferiran durant la sessió de divendres:

PDF document icon Ofertes 2018.pdf — Document PDF, 683 KB (699979 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document