Òscar Intente i Quimet Pla porten al Teatre de Roses El vell león, una relectura d’El Petit Príncep

El proper divendres, 25 de març, el Teatre Municipal de Roses porta a escena l’obra El vell león, un tribut que dona visibilitat a les persones d’edat i a la seva experiència, evocant una trobada imaginària entre Antoine de Saint-Exupéry (Òscar Intente) i el seu gran amic, León Werth (Quimet Pla), que va inspirar el conte de caràcter filosòfic sobre la vida i les persones El petit príncep.
21/03/2022 12:32 -    

L’autoritat subtil d’ ”El petit príncep” personificada ara en el cos d’un vell, d’un foll lúcid, d’un exclòs del món que, paradoxalment, és l’únic que ens pot acompanyar davant la por i l’adversitat, perquè és l’únic que ens pot fer veure allò essencial. Un viatger d’un altre planeta, un personatge radicalment diferent però amb la mateixa mirada perplexa davant les nostres actituds: seriosos, vanitosos, mesquins, esclaus, competitius, ridículs.

 

A l’escenari, Òscar Intente i Quimet Pla es troben en un lloc indefinit i comencen a parlar. Són dos homes solitaris que fan el seu viatge, es creuen en un punt del seu camí i es fan amics, establint converses filosòfiques sobre l’ésser humà amb relació al seu dia i a dia i l’entorn. I tot amb el missatge que l’amistat i les coses, com la natura, s’han de cuidar.

 

Dramatúrgia i direcció: Maria Pla

Intèrprets: Quimet Pla i Òscar Intente

Idea del personatge "Léon": Òscar Intente

Entrada: 15 €

Durada: 70 minuts

Compra d’entrades: rosescultura.cat o a les taquilles del Teatre municipal (dijous i divendres de 12 a 14 h i el dia de l’espectacle una hora abans de l’inici

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document