Pilarín Bayés i Anna García presenten aquest dimecres el seu llibre "Contes de Roses" al Teatre Municipal

Aquest dimecres, 19 d'octubre, el Teatre Municipal de Roses acollirà la presentació de "Contes de Roses", un recull d’històries escrit per Anna García i il·lustrat per Pilarín Bayés, que pren diferents indrets del municipi com a teló de fons dels contes que s'expliquen. L'acte tindrà lloc a les 19 h.
17/10/2022 12:56 -    

La iniciativa de donar forma a aquesta obra va sorgir de la mateixa escritora Anna García, basant-se en l'experiència acumulada durant els seus anys de docència en què explicava contes inspirats en Roses als seus alumnes. Amb el pas del temps, molts d'ells li han expressat el record que tenien d'aquelles històries, fet que va motivar l'autora a recollir-les en un una publicació.

 

En el projecte ha comptat amb la participació de la reconeguda dibuixant Pilarín Bayés, encarregada de les il·lustracions que acompanyen els textos, que ha aportat la seva llarga experiència en el món editorial (amb més de 920 llibres publicats) i el seu estil inconfusible a l’obra. Hi apareixen escenaris com cala Montjoi, l’Almadrava, o el dolmen de la Creu d’en Cobertella.

 

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses s'ha involucrat en el projecte amb el finançament del llibre, del qual se n'han editat 500 exemplars, que properament es distribuiran entre tot l'alumnat de 2n curs de primària de les escoles de Roses.

 

L'acte de dimecres comptarà amb la participació de les dues autores del llibre. 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document