Port de Roses participa en la campanya “19 nits, 19 Ports”

L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ACPET posa en marxa a partir d'aquest mes d'abril i fins a finals d'any la campanya “19 Nits, 19 Ports”. Destinada als usuaris dels vint ports catalans adherits a la proposta, entre ells el Port Esportiu de Roses, la campanya ofereix estades gratuïtes d'un dia per a cadascun dels ports participants.
Port de Roses participa en la campanya “19 nits, 19 Ports”

Port Esportiu de Roses

02/04/2014 09:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els usuaris del Port de Roses que vulguin gaudir d'aquesta promoció poden dirigir-se a les oficines del Port Esportiu, on es verificarà que s'acompleixen els requisits estipulats (estar al corrent del pagament de les quotes d'amarratge i tenir vigent la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil), així com de realitzar les reserves corresponents a les oficines dels ports receptors. Tot el procés és gratuït per a l'usuari.

 

La campanya, que s'estendrà des de l'1 d'abril fins al 31 de desembre, està dirigida als usuaris dels 20 ports adherits a la campanya: Port de Roses, Marina Empuriabrava, Club Nàutic l’Escala, Club Nàutic Port d’Aro, Club Nàutic Arenys - Club Nàutic Balís - Port Masnou – Marina Badalona - Port Fòrum – Port Olímpic - Port Ginesta – Club Nàutic Garraf - Port de Sitges-Aiguadolç - Club Nàutic Vilanova - Port Segur-Calafell - Port Torredembarra – Club Nàutic Cambrils - Port Calafat - Marina Sant Jordi - Sant Carles Marina.

 

La promoció s'estén des de l'1 d'abril fins al 31 de desembre, a excepció dels ports de la Costa Brava (Roses, Empuriabrava, Escala i Port d'Aro), que mantindran una limitació en les reserves d’estades gratuïtes durant els mesos de juliol i agost, a causa a la seva estacionalitat (temporada Alta).

 

El Port de Roses valora molt positivament l'adhesió a aquesta campanya, ja que permet oferir als seus usuaris i llogaters fixes un servei exclusiu i molt ben valorat, que els permetrà realitzar una o vàries travessies planificades per diferents ports del litoral català, sense cost i amb la seguretat de la disponibilitat prèvia de l’amarratge.A més, resulta una interessant eina de promoció i de captació de nous clients potencials de les zones centre i sud de Catalunya que habitualment es desplacen a les illes Balears, que gràcies a la gratuïtat de l'amarratge d'un dia, poden allargar la seva estada a la població, amb la conseqüent repercussió sobre la restauració, comerç, visites culturals, i activitats de lleure que això comporta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document