Ports licita el projecte de reparació de dos molls i un pantalà a la dàrsena pesquera del Port de Roses

- Les obres del moll de Ribera, el moll dels magatzems dels pescadors i el pantalà de formigó actualitzaran les infraestructures i potenciaran el servei a la pesca, la nàutica popular i els xàrters nàutics - El projecte compta amb un pressupost de 854.840 euros i un termini d’obres de quatre mesos
03/08/2017 13:17 -    

Ports de la Generalitat licita el projecte constructiu de reparació i substitució del moll de Ribera, el moll dels magatzems dels pescadors i el pantalà de formigó a la dàrsena pesquera del port de Roses. L’objectiu é modernitzar i potenciar el port rosinc per donar millor servei a les embarcacions de pesca, nàutica popular i xàters nàutics. L’actuació inclosa en el Pla d’inversions 2014-2017 de l’Administració portuària, compta amb un pressupost de 854.840 euros i un termini d’obres de quatre mesos.

Millor servei per als usuaris

El projecte engloba tres punts d’obra: el moll de Ribera, més proper al municipi on amarra la flota de la nàutica popular i els xàters nàutics; el moll dels magatzems dels pescadors, on amarra part de la flota pesquera, i el pantalà de formigó on amarra un part d’embarcacions de pesca de petita eslora, amb l’objectiu d’impulsar el servei per als usuaris del port i les embarcacions.

Les obres dels dos molls i el pantal àde formigó consistiran en la reparació o la reconstrucció estructural de les tres infraestructures. Després les tres superfíies es pavimentaran i els norais o punts d’amarratge per a les embarcacions se substituiran tant en els dos molls com en el pantalà. Així mateix, al moll de Ribera, el més proper a la vila, s’hi col·locarà un graó de fusta longitudinal a tot el moll per accedir millor a les embarcacions petites.

Aquest moll també es dotarà de mobiliari urbà i jardineres, elements que faran de la zona de ribera un espai mé integrat amb l’entorn urbà.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document