Posada en marxa del nou sistema de reserves online de la Piscina de Roses

Aquest matí ha entrat en funcionament a la Piscina Municipal de Roses el nou sistema de reserves per a les activitats del pack fitness (aigua gim, spinning, TRX, aerodansa, tonificació, entre moltes d'altres), amb el qual es vol facilitar aquest tràmit als abonats i fer-lo més còmode i àgil. L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha inaugurat i pogut comprovar la funcionalitat del nou sistema aquest mateix matí, amb la realització de la primera reserva online, tramitada des del monitor habilitat al vestíbul de la instal·lació amb aquesta finalitat.
Posada en marxa del nou sistema de reserves online de la Piscina de Roses

Primer reserva online

30/01/2014 09:45 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nou sistema permetrà als usuaris que desitgin participar en alguna de les 17 activitats que comprèn el pack fitness (pilates, aigua gim, spinning, aerozumba, aerodansa, TRX, hipopressius, estiraments, tonificació, fit ball,...), tramitar la seva reserva de plaça a qualsevol de les 70 sessions setmanals que ofereix l'equipament, sense esperes ni cues. Actualment, el nombre de reserves que es realitzen a la setmana ascendeix a les 950.

 

Atenent aquesta forta demanda, la Piscina de Roses fa un pas més en la millora dels seus serveis i posa en marxa el nou sistema, accessible a partir d'avui (dijous 30 de gener), permetent ja fer reserves per a totes les sessions programades a partir del proper dilluns, 3 de febrer. Els usuaris poden accedir-hi via internet a un espai privat, a partir del qual poden reservar la seva plaça sense necessitat de personar-se abans a la instal·lació per recollir la fitxa necessària fins ara. Igualment, l'aplicació permet comprovar la disponibilitat de places a les diferents activitats amb anterioritat, inclús, des de casa.

 

El sistema és accessible des de qualsevol ordinador o smartphone amb connexió a internet. Per a aquells usuaris que no disposin d'ordinador o connexió, s’ha habilitat una pantalla tàctil a la recepció de la Piscina des d’on es poden tramitar les reserves.

 

L'actual sistema de reserves era un punt destacat com a aspectes a millorar, segons els resultats de l’enquesta anual que realitza la Piscina de Roses per conèixer el grau de satisfacció dels seus abonats. L'equipament, a més, preveu continuar ampliant l'oferta de serveis online, incloent-hi properament altres tramitacions com la venda d'entrades i bonus de 5 i 10 sessions, la comercialització d'abonaments online, o el control de forma automatitzada de les reserves al pack fitness.


Sistema de reserves online a la Piscina de Roses

 

Com reservar?

 1. Des del web www.piscinaroses.cat, cal clicar a l’enllaç “Reserves Pack fitness”.

 2. Cal introduir el nom d’usuari (número d’abonat) i contrasenya (per defecte, DNI).

 3. Cal accedir a la graella d’activitats i clicar la sessió que es desitja reservar.

 4. El sistema envia un correu de confirmació i un recordatori una hora abans de la sessió.

 

Des d’on reservar?

 • Es pot reservar des de qualsevol ordinador o smartphone amb connexió a Internet.

 • Per a qui no tingui ordinador o connexió a Internet, s’ha habilitat una pantalla tàctil a la recepció de la Piscina des d’on es poden fer reserves.

 

Quan reservar?

 • Es pot reservar en el moment que es vulgui i per a la sessió que es vulgui.

 • Ara bé, només es poden tenir reservades dues sessions per possibilitar la rotació i la participació, i que un mateixa persona no ocupi una plaça de forma permanent.

 • Si una persona té fetes dues reserves, en el moment que participa a la classe n’allibera una i podrà fer-ne una de nova.

 

Es recomana que...

 • Cada abonat verifiqui prèviament (a la recepció de la Piscina) el correu electrònic, el telèfon i el DNI que consten a la nostra base de dades. Són camps obligatoris.

 • Es reservi amb antelació (no hi ha limitació horària) i que es faci des de casa o des del mòbil, més que no pas a la instal·lació. Si tothom espera fer-ho a darrera hora i a la mateixa instal·lació es poden generar cues.

 • Cada abonat modifiqui la contrasenya inicial (DNI). Hi ha una zona privada des d’on, inicialment, es podran dur a terme les accions següents: modificar les dades personals, canviar la contrasenya, consultar l’historial de reserves, obrir un comunicat d’incidències amb la Piscina o contactar-hi via correu electrònic. 

 

Resum normativa principal

 • Només es poden tenir 2 reserves en curs. En els abonats, el sistema entén que la 3a reserva és de pagament.

 • Els abonats per franges horàries només podran reservar activitats dins l’opció horària escollida. El sistema entén que qualsevol reserva fora de la franja horària és de pagament. 

 • Les inscripcions es tancaran 5 minuts abans de l’inici de la sessió, per imprimir el llistat per al monitor/a.  

 • El monitor/a controlarà el llistat i només permetrà la participació als alumnes inscrits a la sessió.

 • Si no es pot participar a la sessió que s’ha reservat, es pot modificar i passar la reserva a un altre dia, però no es pot anul·lar.

 • En el cas dels abonats, si una persona reserva en línia, i llavors no assisteix a l’activitat i no ho notifica, pot perdre temporalment el servei.

 • Qualsevol incidència cal comunicar-la a la recepció de la Piscina.

 Podeu trobar més informació sobre l'ús del sistema online a: http://www.piscinaroses.cat/cat/index.asp#

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg

Accions del document