Presentació del canal d’història en català 'La Dalla de Cronos' a l'Oficina de Català Roses

Ahir, en Joan Plana, graduat en Història i en Comunicació Cultural, va presentar el canal d’història en català La Dalla de Cronos, del qual és creador, als alumnes i parelles llingüístiques de l'Oficina de Català de Roses.
12/06/2024 10:09 -    

Durant la prsentació va explicar que en aquest espai parla del passat de Catalunya i del món, amb la finalitat de despertar la curiositat i l’interès dels aprenents per la història del país que els acull, des de la perspectiva d’un programa fet en català i des de Catalunya.

 

També va explicar que el seu projecte pretén ser un canal bidireccional: ell penja de manera regular contingut interessant (que espera que agradi), però espera que els seguidors deixin els seus comentaris, i que ajudin a millorar el canal, a obrir debats al voltants dels temes de què parli i a proposar temes nous que es convertiran en vídeos.

 

Amb l’objectiu d’acompanyar els aprenents cap a xarxes de socialització en què puguin incorporar el català en el seu dia a dia, i també amb la finalitat de difondre i promoure l’oferta cultural en català a les xarxes entre els nostres estudiants, en Joan Plana va explicar com organitza els vídeos del canal i va demanar la complicitat dels assistents per enfilar algun vídeo sobre la història dels països d’origen dels alumnes: Xile, Perú, Veneçuela, Indonèsia, Itàlia, Marroc...

 

Es va cloure l’acte comentant les particularitats i peculiaritats dels mapes i de les fronteres del món, amb preguntes i comentaris del públic, que van provocar una conversa distesa amb l’historiador.

 

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document