Presentació del cartell de Carnaval 2014

Aquest matí, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Carnaval i Festes, Joan Manel Fernández, i l'il·lustrador Tavi Algueró, han presentat a Roses el Cartell del Carnaval de Roses 2014. El dibuix creat per l'artista garrotxí, serà l'emprat a partir d'ara com a imatge de tots els productes, campanyes i cartelleria que el consistori edita en cada edició per promocionar la seva festa més multitudinària i de major projecció.
12/12/2013 11:12 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’autor del cartell ha ideat una il·lustració que permet una immediata identificació amb el Carnaval de Roses. Dominat pel color, el cartell presenta un pescador sobre una petita embarcació a la badia de Roses, amb la silueta del Castell de la Trinitat de fons, en el moment en què és sorprès per un a gran bandada de gavines disfressades.

 

Aquesta proposta serà la imatge omnipresent del Carnaval 2014 a Roses, ja que amb ella s’il·lustren totes les campanyes i material promocional que l’Ajuntament realitza en cada edició per a la difusió d'aquesta festa, tant arreu de Catalunya com al sud de França. El material de merxandatge es composa de cartells, programes, revistes, samarretes, pins i davantals, que es posaran a disposició del públic a l’Oficina de Turisme de Roses pels volts de Carnaval.

 

L'autor

 

De formació bàsicament autodidacta, Algueró ha adquirit al llarg del temps un estil propi característic, marcat per l'humor i d'una línia -com diu el propi autor, tant pel que fa a les idees com al traç-, fet que li permet arribar a tothom, des els infants fins al públic més adult. 

 

Algueró és il·lustrador de contes, webs, cartells, publicitat... Col·labora en publicacions i edicions de tipus pedagògic i de divulgació, en premsa, i imparteix classes d'il·lustració i de còmic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document