Presentació del llibre Desconnecta i Viu i del postgrau sobre Turisme i Espiritualitat que es realitzarà a Roses

Demà dimecres, a les 19 h, la Biblioteca Municipal de Roses acollirà la presentació del llibre Desconnecta i Viu de Víctor Martín, acte que servirà també per donar a conèixer a la població el postgrau Turisme i Espiritualitat de la Fundació UdG, que s’impartirà a Roses properament. La presentació comptarà amb la participació de l’autor del llibre i del director del postgrau, el rosinc Edgar Tarrés.
02/07/2019 10:23 -    

Turisme i Espiritualitat: Eines d’Innovació en Benestar i Consciència, és un postgrau organitzat per la Fundació Universitat de Girona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i del Patronat de Turisme Costa Brava. El curs s’adreça a professionals tant del sector turístic com de l’àmbit del benestar, la salut i l’espiritualitat i és absolutament pioner, en tractar-se del primer curs universitari que s’imparteix en la matèria. Entre els seus objectius es troba aportar coneixements i experiències que permetin crear i innovar en serveis i productes turístics que vetllin pel benestar de les persones, un mercat en expansió que ha crescut un 40% en els darrers 5 anys.

 

En el marc d’aquest acte, Víctor Martín, professor del postgrau, presentarà també el seu llibre Desconnecta i Viu, basat en experiències personals per recuperar el nostre vincle amb la natura i amb la vida conscient. Martín és cofundador, director creatiu i product manager de Desconnexions, empresa que ofereix a equips directius i particulars desconnectar mitjançant experiències úniques que mouen les persones, amb la natura com a fil conductor i font d’inspiració.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document