Presentades 160 propostes al Pressupost Participatiu de Roses, a 10 dies de la finalització del termini

Tot i que el termini de presentació de propostes per al Pressupost Participatiu de Roses arriba fins al 23 d’abril, són ja 160 les propostes que s’han fet arribar a l’Ajuntament. El consistori agraeix l’alta implicació ciutadana i anima els veïns que vulguin aportar les seves idees i projectes a participar en aquest procés, obert a tots els majors de 16 anys.
13/04/2018 14:11 -    

El bon ritme en la presentació de projectes fa pensar que s’igualarà, o inclús superarà, l’alt grau de participació assolit el passat any, en què el procés de recollida de propostes finalitzà amb un total de 177, superant àmpliament les previsions inicials.

 

Enguany, el consistori sotmet a decisió popular una partida de 300.000 euros (un 8,5%) del capítol d'inversions del Pressupost Municipal), doblant així la quantitat respecte a la primera edició, i engegant per segon any una experiència de pressupostos participatius.

 

El període de recollida de propostes es manté obert fins al 23 d'abril. Aquestes aportacions es poden fer arribar a través del web www.tudecideixesroses.cat, o bé presencialment a les bústies instal·lades al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), l'Oficina de Turisme i la Biblioteca Municipal. Posteriorment, la segona fase consistirà en la valoració de les propostes recollides, que seran analitzades i quantificades pels serveis tècnics municipals.

 

L'Ajuntament recorda que només seran sotmeses a votació aquelles que tinguin un cost menor o igual a 300.000€, es refereixin a àmbits de competència municipal, siguin viables tècnicament i considerades inversions.

 

La voluntat del govern rosinc és implicar la ciutadania en la presa de decisions pressupostàries, potenciant la seva participació activa i treballant bidireccionalment entre veïns i Ajuntament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document