Preus especials per a nous usuaris i un munt d’avantatges per als abonats de la Piscina Municipal

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 30 de setembre, la campanya promocional "Estiu Actiu", a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic que inclou la matrícula, un mes en horari complet i el Pack fitness. Descomptes, entrades gratuïtes i regals, són també alguns dels regals que poden gaudir els abonats de l’equipament durant aquest estiu.
04/07/2018 16:24 -    

Les quotes de la nova promoció ascendeixen a un total de 63 € per als adults i 50 € joves i gent gran. Una vegada passat el mes, es pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota de mensualitat que s’hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional i la participació a les activitats dirigides (Pack fitness). A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu.

 

Finalment, cal remarcar que tots els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, dels quals destaquem:

- Invitacions per a tots aquells abonats amb una antiguitat 2017 o anterior, que guanyaran 4 invitacions més, disponibles a partir de l’1 d’agost. 

- Repte estiu: Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online. 

- Swim Roses: els abonats que s’inscriguin a les travessies de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

- Descompte de 6 € per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la botiga de la Piscina, entre l’1 i el 31 d’agost. 

- Entrades a 3 €: durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys. 

- Campus Piscina Roses: Tots els abonats gaudeixen d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost. 

- Activitats especials: natació en aigües obertes i Fit Triatló. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i són gratuïtes per a tots els abonats. 

- Aquabrava: Oferta 2x1 els dies 8-9 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document