Primer concurs fotogràfic sobre el patrimoni de la pedra seca de Roses

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza, entre l’1 i el 31 de març, el I Concurs Fotogràfic sobre el Patrimoni de la Pedra Seca del municipi, amb el qual es vol donar a conèixer i difondre la varietat i riquesa del patrimoni de pedra seca de Roses. El concurs està dotat amb un premi de 300 €
21/02/2023 14:11 -    

Per participar en el concurs s’han de compartir a Instagram fotografies originals sobre els elements de pedra seca del municipi de Roses. Els concursants poden fotografiar aquells elements de pedra seca dels quals siguin coneixedors o descobrir-ne de nous a través de plataformes com l’espai web Wikipedra, on es poden trobar fotografies, descripcions i les coordenades dels diferents elements de pedra seca (barraques, marges, murs, pous...), que han estat inventariats per diferents associacions i persones a títol individual per a Roses i la resta de Catalunya.


Dins de l’itinerari megalític i de la pedra seca I i l’itinerari megalític i de la pedra seca II també es poden trobar, sense tenir en compte els monuments megalítics, diferents exemples d’elements construïts a partir de la tècnica de la pedra seca.


El guanyador o guanyadora i la resta de finalistes es donaran a conèixer a la segona meitat del mes d’abril. Les fotografies finalistes s’exhibiran en una exposició de fotografies coincidint amb la Setmana de la Pedra Seca de 2023.


Per veure tots els requisits de participació, podeu visitar les bases del concurs a: Bases I concurs fotogràfic sobre el patrimoni de la pedra seca de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document