Programa d’activitats per al curs 2016-2017 de la Piscina de Roses

La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2016-2017 format pels cursos d’activitats aquàtiques amb cursos per a totes les edats i nivells i l’oferta del pack fitness, amb 23 propostes de condicionament físic. Les inscripcions s’iniciaran el proper dia 13 de setembre (període preferencial) i 15 de setembre (públic general).
31/08/2016 12:29 -    

Els cursos d’activitats aquàtiques s’adrecen a totes les edats, nivells i necessitats. Des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació sincronitzada. A més, la instal·lació continua oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena.

 

Els cursos comptaran enguany amb 300 places disponibles i les inscripcions s’iniciaran el 13 de setembre.

Per la seva banda, el pack fitness presenta una àmplia i diversificada oferta amb 23 tipus diferents d’activitats, diverses franges horàries i 84 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic (cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives...). cp, ara TRX, Spinning, zumba, aiguagim, aerodansa, tonificació, pilates, estiraments, Power disc, Body mind... Si l’any passat el Bosu i el Bosu 3D Xtreme varen ser les novetats, aquest any es proposen dues noves activitats, el cross gym i el Kangoo Power.

Cal remarcar que l’inici dels cursos està previst per al 3 d’octubre i el Pack fitness entra en funcionament el 15 de setembre, oferint fins a l’1 d’octubre l’oferta del Pack fitness d’estiu (65 sessions setmanals), mentre que a partir del 3 d’octubre entrarà en funcionament la programació completa amb totes les novetats del curs 16-17.

Pel que fa a les inscripcions, el període preferencial per a persones abonades a la Piscina, els participants en un curs durant els tres trimestres 2015-2016 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2016, serà el 13 i 14 de setembre. La inscripció general per a la resta de persones interessades s’obrirà el 15 de setembre.

Podeu consultar tota la informació d’activitats i inscripcions a l’espai web www.piscinaroses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document