Promoció “Benvingut al món de l’esport i la salut” a la Piscina de Roses

La Piscina de Roses posa en marxa a partir de l’1 d’abril i fins al 30 de juny, la campanya de promoció “Benvingut al món de l’esport i la salut”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal·lació gaudiran d’un 40% de descompte en la matrícula i d’un Pack Benvinguda format per una motxilla exclusiva, una entrada per al cinema, dues invitacions per a la Piscina i una sessió d’assessorament esportiu.
30/03/2015 09:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La sessió d’assessorament esportiu, especialment pensada per a aquelles persones que s’iniciïn en l’esport i el fitnes a la Piscina de Roses, pretén orientar sobre la millor manera de començar la pràctica esportiva, i determinar quins dels múltiples recursos que ofereix la Piscina són els més adequats per a cada persona. En el moment de l’abonament, s’oferirà la sessió de 30 minuts amb l’assessor/a que, després d’un petit qüestionari, farà les recomanacions més adequades per a l’assoliment dels objectius que es planteja cadascú i per a garantir una activitat física saludable.

 

També cal recordar que les persones empadronades a Roses i als municipis que han signat un conveni amb la Piscina gaudeixen durant tot l’any d’un 20 % de descompte en la matrícula, que és acumulable amb aquesta oferta.

 

A la Piscina de Roses es poden trobar les millors instal·lacions: piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitnes amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

 

A més, es programen 75 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document