Promoció de Nadal i descomptes a la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses engega enguany una nova edició de la campanya promocional “Regala Piscina”, amb la qual s’ofereixen dues promocions molt avantatjoses a nous abonats i a usuaris: un 50% de descompte en la matrícula per als nous inscrits i un abonament-regal amb un 10% de reducció.
21/11/2014 09:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Pensant en les properes festes nadalenques, la Piscina Municipal de Roses ofereix dues promocions. D’una banda, des del passat 17 de novembre, tots les persones que s’abonen a l’equipament, gaudeixen d’un descompte del 50% de la matrícula i l’obsequi d’una motxilla piscinaroses.cat. D’altra banda, a partir del 17 de desembre la Piscina proposa un regal saludable i original per a familiars i amics, consistent en un abonament de 10 sessions, que en aquestes dates comptarà amb un descompte del 10% sobre la tarifa habitual.

 

Dues modalitats molt avantatjoses per poder gaudir de les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses, un modern complex esportiu que ofereix sala de fitness–musculació de 250 m2 per a un complet entrenament cardiovascular i muscular, amb assessorament esportiu i programes individualitzats; dues piscines climatitzades (25x16.6 m i 16.6 x 8m) amb un tractament avançat de l’aigua que permet obtenir uns elevats nivells de qualitat, tant d’aigua com ambientals; zona spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i solàrium exterior.

 

Una extensa oferta d'activitats permet també donar resposta a les necessitats de tots els públics, ja sigui posar-se en forma, per cuidar-se, per fer salut, per divertir-se... amb l'assessorament d'un equip professional qualificat i amb un preu a mida segons l’ús que se’n faci.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document