Propera activació de les xarxes mòbils 4G i 5G i servei de resolució d’incidències amb la recepció de la TDT

Durant els propers dies tindrà lloc a Roses l’activació de la xarxa de nova generació 4G i 5G dels principals operadors mòbils. El desplegament del nou servei pot comportar alguna afectació en la visualització dels canals de la TDT, per la qual cosa, les companyies operadores posen a disposició dels veïns i veïnes del municipi un servei de resolució de problemes gratuït. Es pot contactar-hi a través del telèfon 900 833 999 o bé del correu electrònic ayuda@llega700.es.
17/08/2023 09:01 -    

Les operadores de telefonia mòbil Telefónica, Vodafone i Orange han anunciat que durant els propers dies duran a terme a Roses el procés d’implantació dels servei de telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHZ, respectivament, la qual cosa permetrà connexions mòbils d’alta velocitat amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i una major extensió geogràfica.

 

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l’entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació. En cas de detectar-se qualsevol problemàtica en la recepció de la TDT, cal posar-se en contacte amb el telèfon 900 833 999 o bé amb ayuda@llega700.es, i un tècnic qualificat es desplaçarà al domicili per dur a terme el condicionament necessari. Tot el servei és gratuït, sense cap tipus de cost per als usuaris. El servei de resolució d’afectacions estarà actiu durant 6 mesos.

PDF document icon Cartell info Llega700.pdf — Document PDF, 1.57 MB (1642365 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document