Recta final de les obres de l'escola Montserrat Vayreda

Aquest matí ha tingut lloc a Roses una visita a la nova escola Montserrat Vayreda on han participat representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Ajuntament de Roses, equip directiu i AMPA de l’escola, per conèixer el nou equipament i l’estat final d’obres, que encaren la seva recta final. El proper dia 30 d’agost, tindrà lloc una nova reunió on es planificarà el trasllat final al nou centre.
24/08/2017 17:29 -    

Durant la visita s’ha pogut constatar que s’han acomplert els compromisos assumits durant la reunió celebrada el passat mes de juliol per coordinar l’acabament de les obres, les quals estan gairebé enllestides. D’acord amb les explicacions facilitades per arquitectes i tècnics de l’empresa constructora, al llarg de la propera setmana està previst l’acabament de les darreres tasques que queden pendents (telefonia, últims acabats de fusteria, pintura i neteja), la qual cosa possibilitarà procedir a la recepció del nou equipament i al trasllat.

 

Les parts s’han emplaçat a una nova reunió que tindrà lloc el proper da 30 d’agost, moment en què Ajuntament i Generalitat concretaran les dates de realització de les darreres tasques necessàries (neteja i trasllat de mobiliari per part de l’Ajuntament i instal·lació del sistema informàtic i noves tecnologies per part de la Generalitat), moment en què quedarà fixat si l’inici del curs escolar, el proper dia 12 de setembre, tindrà lloc ja en el nou equipament.

 

El nou edifici disposa de 3.300 m² disposats al voltant d’un gran pati central, construïts en dos nivells. La planta baixa allotja l'espai destinat a aules, lavabos, magatzems, despatxos i sales destinades a administració i professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. El nivell inferior estarà destinat a gimnàs i vestidors.

 

El conjunt compta també amb porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. El nou centre acollirà dues línies d’ensenyament i ha comptat amb un pressupost de 4,1 milions d'euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document