Reobertura de la zona de relaxació spa de la Piscina de Roses després de l’aturada per la pandèmia

A partir del proper dimarts dia 2 de novembre, la Piscina Municipal de Roses torna a obrir la zona Spa i posa de nou a disposició dels seus usuaris un espai de relaxació que compta amb sauna, bany de vapor, dos jacuzzis i solàrium. A més, aquestes instal·lacions han estat millorades amb algunes renovacions, aprofitant el temps en què s’han mantingut fora de servei a causa de la pandèmia.
29/10/2021 10:12 -    

El horari de funcionament serà de 7 a 13 h i de 14 a 21.30 h de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes l’spa estarà obert de 8 a 13.45 i de 16 a 19.45 h. L’aturada de migdia ve motivada per la neteja i desinfecció de reforç que es realitzarà en la meitat de la jornada cada dia.


La capacitat de les instal·lacions queda establerta en un màxim de 2 persones (a excepció d’unitats familiars), tant a la sauna, com al bany de vapor i cadascun dels dos jacuzzis. L’ús estarà limitat a persones a partir dels 16 anys i serà lliure (no cal cap mena de reserva), sempre respectant la disponibilitat i capacitat màxima de cada espai.


Piscina de Roses a aprofitat el període d’aturada d’aquest espai a causa de la pandèmia per dur a terme diferents millores, com la substitució del revestiment del bany de vapor, el reforç de la desinfecció dels dos jacuzzis amb un equip de radiació UV per valorar-ne l’eficàcia i la substitució dels analitzadors dels jacuzzis per garantir al màxim la qualitat de l’aigua.


La regidora d’Esports i presidenta de Piscina de Roses, Verònica Medina, destaca que "la Piscina Municipal s'ha caracteritzat sempre pel seu caràcter de "multiesport i multiservei", oferint un ventall d'activitats i possibilitats a totes les persones que gaudeixen de la nostra instal·lació. La reobertura de la zona Spa millorada, reforça encara més el nostre compromís de brindar qualitat, benestar i salut."

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document