Revetlles amb precaució

Dissabte 23 de juny, Roses celebrarà la revetlla de Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó, l’encesa de foguera, un Castell de Focs Artificials i ball popular. L’Ajuntament de Roses convida tothom a participar en aquesta festa i recomana seguir els consells de protecció civil per gaudir d’una revetlla segura.
19/06/2018 14:47 -    

El programa d’activitats que s’iniciarà a les 21.30 h, amb l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça Catalunya, la lectura d’un manifest i l’encesa de la tradicional foguera. A partir de les 22.30 h, la platja de la Punta serà escenari un any més de l’espectacular Castell de Focs Artificials, que donarà pas a continuació a un ball amb el conjunt la Banda del Drac.

Amb motiu d’aquests actes, la Policia Local de Roses posarà en marxa l’operatiu especial de celebració de revetlles, per tal de garantir la seguretat dels ciutadans. Aquest dispositiu consisteix en el manteniment d’un perímetre de seguretat a la zona dels focs artificials i el reforç d’efectius durant la nit.

A part d’aquestes mesures, és necessari el seguiment per part de tota la ciutadania dels consells de protecció civil per minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Enguany, a més, la Direcció General de Protecció Civil posa especial èmfasi en la necessitat de prevenir incendis forestals que poden ser provocats per material pirotècnic, i recorda la prohibició d’encendre foc i llançar objectes encesos a menys de 500 metres de terrenys forestals.

Us recomanem consulteu els consells en el següent enllaç i díptic:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document