Roses a peu torna amb propostes de senderisme per descobrir l’entorn amb guies del PN d Cap de Creus

Dissabte 18 de novembre s'inicia una nova edició de Roses a Peu, un programa de senderisme ideat per l’Àrea de Turisme de Roses en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus. Després de l’èxit de participació de les tres edicions precedents, enguany s’ofereixen 6 rutes per donar a conèixer l’entorn natural del municipi practicant esport i amb l’acompanyament de guies especialitzats.
06/11/2023 08:17 -    

Les diferents activitats tindran tindran lloc un dissabte al mes, des del novembre fins a l’abril. S’iniciaran el proper 18 de novembre, amb la ruta ‘Els masos de Roses per la bassa de Can Ponac’, a la qual seguiran un itinerari per conèixer la història militar i industrial de Falconera (23 desembre), la sortida de Roses a Cadaqués (20 gener), una jornada dedicada al Pic de l’Àliga i la seva panoràmica 360º (24 de febrer), la volta completa a la vall de Montjoi (23 de març) i, tancant el cicle, la ruta de Ginjolers als dòlmens (20 d’abril).

 

Les caminades tenen diferents durades i nivells de dificultat, i totes comptaran amb l’acompanyament d’un guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus que oferirà les informacions i característiques dels diferents indrets visitats mentre es recorren camins i senders. Es pot trobar tota la informació de les diferents rutes a la pàgina web visit.roses (apartat experiències).

 

Les inscripcions tenen un preu de 3€ per persona i es poden fer 10 dies abans de cada sortida, a partir de les 8 del matí, a inscripcions.roses.cat. El dia de cada sortida, els inscrits han de dur el comprovant d’inscripció, esmorzar, aigua i roba i calçat adequats.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document