Roses adquireix prop de 1.000 seients nous per a les grades de l’Estadi Municipal i del Pavelló Poliesportiu

La zona esportiva de Roses segueix la millora d’instal·lacions i equipaments, ara amb la substitució dels seients que formen les graderies de l’Estadi Municipal i del Pavelló Poliesportiu. El projecte, que s’ha iniciat a l’Estadi, suposa els subministrament i instal·lació d’un total de 980 nous seients amb respatller entre ambdós equipaments, que milloraran el confort i la visibilitat del públic.
03/02/2020 10:50 -    

L’actuació s’ha iniciat a l’Estadi Municipal, on s’ha procedit a l’enretirada del material anterior i a la instal·lació d’un total de 498 seients de polipropilè amb respatller fixat a la grada i de 126 seients amb bancada fixada a terra per a les llotges. El projecte compta també amb el subministrament de 60 seients addicionals de recanvi, per atendre les possibles eventualitats i substitucions que siguin necessàries. Al llarg del mes de març es completarà aquesta renovació al Pavelló Poliesportiu Municipal, on s’instal·laran 296 seients de polipropilè abatibles de forma automàtica amb respatller.


En el cas de l’Estadi Municipal, els seients existents fins ara van ser instal·lats l’any 1999 i es trobaven en un avançat estat de deteriorament, mentre que, al Pavelló Poliesportiu Municipal, aquests dataven de l’any de la seva construcció (1987) i a més del mal estat produït pel pas del temps, presentaven deficiències en matèria de seguretat per l’escàs espai de què disposava el pas de persones a la graderia. Segueixen així els projectes de renovació i millora de les instal·lacions esportives de Roses, en aquesta ocasió atenent la seguretat i la confortabilitat dels espectadors, gràcies a unes noves graderies que oferiran a partir d’ara condicions ergonòmiques i de visibilitat correctes.


Ambdós equipaments compten amb un elevat índex d’utilització, en el cas de l’Estadi acollint entrenaments i partits dels equips de futbol de la població que compten amb un elevat nombre de públic, mentre que al Pavelló s’hi desenvolupen gran quantitat d’activitats escolars, federades i de condicionament físic, també amb un elevat seguiment. La renovació dels dos equipaments compta amb cost total de 57.252 €.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document