Roses celebra el Dia de la Música amb les actuacions de 23 grups

Un total de 23 grups, la majoria de Roses, participaran a la segona edició del Dia Internacional de la música que tindrà lloc dissabte 22 de juny. Les actuacions es distribuiran en sis escenaris repartits per diferents llocs del municipi. Aquesta activitat és una acció musical solidària que pretén recaptar fons per a la Fundació Roses contra el càncer.
Roses celebra el Dia de la Música amb les actuacions de 23 grups

Presentació Dia de la Música

18/06/2013 09:04 -    

Aquest dilluns s’ha fet la presentació a càrrec de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses, Montserrat Mindan, acompanyada del regidor de Festes, Joan Manel Fernández, i de representants de les entitats Wendy’s i la Fundació Roses contra el Càncer. 

Els sis escenaris des d’on es faran les actuacions estaran ubicats a: la Gola de l’Estany,  la zona del bar Si a Us Plau, la plaça Catalunya, la plaça Església, la Riera Ginjolers (entre els dos espigons) i a la zona de la Perola. Cada grup tocarà uns 45 minuts, entre les set de la tarda, que començarà l’acte, i dos quarts de dotze de la nit, que finalitzarà l’activitat a tots els escenaris. A aquesta hora, es trobaran tots els participants a la zona Si Us Plau, on l’Ajuntament de Roses ha preparat un refrigeri per agrair als participants la seva implicació. No hi ha cap grup que cobri, ja que es tracta d’una activitat benèfica.
 
A més a més, hi han hagut entitats, voluntaris i empreses que s’hi han implicat perquè tot plegat es pugui celebrar sense cap cost. Les associacions Wendy’s i Afinem s’encarreguen de l’organització, el dissenyador Alex Pérez ha elaborat tota la imatge gràfica de l’acte, Rocktail muntarà els equips de so i l’Ajuntament de Roses proporciona el muntatge dels escenaris, així com la infraestructura necessària.
Montserrat Mindan ha destacat “l’exemple i la implicació que demostra el teixit associatiu de Roses en tasques de solidaritat com aquesta.” L’any passat es va fer a favor de la Fundació Josep Carreras. Enguany, però, des de l’organització s’ha cregut convenient donar suport a la Fundació Roses contra el Càncer, que està fent una feina molt important. Per altra banda, membres de l’entitat faran de voluntaris per ajudar en aquesta diada solidària

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document