Roses celebra una sessió participativa per millorar l’skate parc

El passat divendres, la regidora de Joventut i Esports de Roses, Verònica Medina, va dur a terme una sessió participativa amb joves usuaris del skate parc de la zona esportiva, amb l’objectiu de recollir les seves impressions i propostes de millora per a aquest espai.
18/10/2021 10:10 -    

L’skateparc es va inaugurar l’any 2014, donant resposta a la necessitat d’ubicar al municipi unes instal·lacions aptes per a la pràctica del monopatí. En el moment actual, l’Ajuntament es planteja possibles vies d’actuació per adaptar l’espai a les necessitats que tenen els usuaris.

 

Amb la intenció de conèixer l’opinió dels propis nois i noies que fan ús de les instal·lacions, la regidora Verònica Medina es va reunir divendres amb el grup d’usuaris i usuàries que van respondre a la convocatòria. La sessió va tenir lloc en el propi skate parc i durant la mateixa es van proposar diverses actuacions que la regidora traslladarà ara als serveis tècnics municipals per conèixer la seva viabilitat. Properament es realitzarà una nova sessió per informar els participants de les possibilitats d’execució de les millores.

 

 

La pista de skate de Roses disposa actualment d’una superfície de 17x29 m, dotada de baranes, rampes i desnivells necessaris per a la realització de salts que requereix aquesta disciplina. Està envolat per una zona verda i pistes esportives i de petanca, que complementen els equipaments esportives (pavelló, pista poliesportiva, piscina coberta, estadi i camps de futbol) adjacents.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document