Roses celebrarà el 14 de novembre una Pedalada solidària contra el càncer

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació de la primera edició de la Pedalada solidària contra el càncer que tindrà lloc el proper dissabte 14 de novembre a Roses, amb un recorregut popular i no competitiu pensat per a tots els públics. Tots els fons recollits amb les inscripcions es destinaran íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer. Les inscripcions estan obertes fins a l’11 de novembre.
04/11/2021 14:30 -    

Després de dos anys complicats per a la recaptació de fons amb l’organització d’esdeveniments solidaris a causa de la Covid-19, Fundació Roses Contra el Càncer i Club Ciclista de Roses uneixen forces i organitzen, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, la primera edició de la Pedalada solidària contra el càncer. Els ingressos que s’aconsegueixin amb la celebració d’aquesta activitat es destinaran íntegrament al projecte d’atenció psicosocial de la fundació per ajudar els malats oncològics de Roses i els seus familiars.

 

Durant la presentació, Ruben Lamas, director de l’escola del Club Ciclista Roses ha informat que "la cursa està oberta a tothom i comptarà amb un recorregut de 8,5 km per a adults i infants a partir de 6 anys que transcorrerà pel municipi, mentre que per als més petits, l’organització ha previst un recorregut de 500 metres a la Ciutadella de Roses". Per participar cal inscriure’s (fins a l’11 de novembre) a la web fundacioroses.org. El preu de la inscripció serà un donatiu de 10 € en cas de fer-la online, i de 12 € si es fa de manera presencial al local de la Fundació Roses contra el càncer. El preu inclou samarreta i botifarrada.

 

Núria Pàramo, presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, ha destacat que "després de les dificultats sorgides amb la pandèmia i la interrupció de gran nombre d’activitats solidàries que hem patit, és molt d’agrair la predisposició immediata manifestada pel Club Ciclista Roses per participar en aquesta proposta. És una gran oportunitat, a més, per iniciar col·laboracions amb noves entitats i continuar creixent".

 

L’alcalde de Roses, Joan Plana, ha expressat "l’agraïment en nom del poble de Roses a les dues entitats per la feina que realitzeu i l’orgull que suposa veure tirar endavant iniciatives solidàries conjuntes. Accions com aquesta demostren que som una societat compromesa i participativa, disposada a treballar pels altres".

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document