Roses celebrarà la II Nit de l'Esport el proper 30 de novembre

Dissabte 30 de novembre, Roses retrà homenatge als seus esportistes a través de la celebració de la II Nit de l’Esport, acte que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada. Un total de 15 esportistes i clubs, opten a alguna de les 6 distincions que s'atorgaran durant la vetllada.
Roses celebrarà la II Nit de l'Esport el proper 30 de novembre

Nit de l'Esport 2012

08/11/2013 09:35 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de l'experiència viscuda l'any passat amb la celebració de la I Nit de l'Esport, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Roses ha volgut donar continuïtat a aquest esdeveniment. Amb ell, es volen reconèixer els fets esportius més destacables assolits durant l'anualitat o temporada esportiva, amb una gran celebració que concentra i ret homenatge als esportistes del municipi que amb esforç, perseverança i afany de superació, competeixen en un ampli espectre de disciplines, ja sigui individualment o en equip.

 

Enguany, la gran cita de l'Esport, de clubs i esportistes, tindrà lloc la nit del dia 30 de novembre, a partir de les 20 h, a les instal·lacions del Teatre Municipal. Durant la celebració es concediran les distincions esportives corresponents a aquest any 2013, dividides enguany en 6 categories: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva, a la trajectòria esportiva i, per últim, a la menció especial.

 

La proposta dels candidats a anat a càrrec de les entitats esportives del municipi (associacions, entitats, agents esportius,...), cadascuna de les quals podia presentar un candidat per  categoria. Posteriorment, el Consell Sectorial de l'Esport (òrgan de participació ciutadana de recent creació que aglutina els diferents agents implicats en el món de l'esport rosinc), va proposar, debatre i avaluar les diferents propostes durant la seva sessió celebrada el passat 8 d'octubre, i va traslladar el llistat de candidats definitius al jurat dels premis.

 

El passat 22 d'octubre, aquest jurat (integrat per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; la regidora d'Esports, Anna Jorquera; el cap del Departament d'Esports, Lluís Noguer; el conseller d'Esports del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Pere Giró; i el periodista esportiu Jesús Navarro), va proposar els finalistes de cadascuna de les categories:

Esportista de l'any:

Xavi Llamas (atletisme)

Nacho Armillas (motonàutica-jet ski)

Joan Jorquera (taekwondo).

 

Equip de l'any:

Equip sènior femení CB Roses

Equip aleví “B” AE Roses

Equip sènior masculí CB Roses.

 

Promoció de l'esport:

Club d'Atletisme Roses

Associació Escolar Illa de Rodes

Grup d'Esports Nàutics

 

Projecció esportiva:

Joan Jorquera (taekwondo)

Anna Jódar (bàsquet)

Zakaria Aatani (natació)

 

Trajectòria esportiva:

Xavi Bosma (vòlei platja)

Dolors Pujol (bàsquet)

Manel Pedreira (esports nàutics).

 

Per últim, es reserva una menció especial per a aquella persona o entitat que a criteri del jurat, sigui mereixedora d'una distinció especial en el món de l'esport.

 

Els guanyadors de cadascuna de les mencions proposades es donaran a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Esport del proper 30 de novembre. La distinció que es lliurarà als guardonats, consistirà en una rèplica en bronze de l'obra realitzada per l'escultor rosinc Antonio Sánchez Santiago amb motiu de la Festa de l'Esport celebrada l'any 2007.

 

L'Ajuntament ultima ara els darrers detalls de la celebració que, amb aquesta nova edició, referma el suport i reconeixement del consistori envers tots aquells esportistes i clubs que fan transcendir el nom de Roses arreu de la geografia nacional i internacional, que difonen els valors de l'esport, i que esdevenen clars referents per a molts ciutadans del municipi. Aquesta és la voluntat de la Nit de l’Esport

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document