Roses Comerç organitza el primer “Market Hola Estiu” per dinamitzar el comerç del municipi

“Market Hola Estiu” és la innovadora proposta que Roses Comerç ha impulsat amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del municipi . Amb voluntat renovadora l’Associació ha volgut donar un gir i un nou format a la Fira que ha dut a terme els últims anys .
06/06/2017 15:15 -    
La primera edició del “Market Hola Estiu” es durà a terme el proper 10 de juny a partir de les 18h i fins la mitjanit al davant la Ciutadella de Roses i reunirà una trentena de comerciants que exposaran els seus productes relacionats amb la moda, l’artesania, els complements i la gastronomia. També hi haurà actuacions musicals en directe a càrrec de la cantautora empordanesa Madamme Mustash i el DJ discomòbil Giró. Se celebrarà en paral.lel a la vuitena Festa del Mar que es durà a terme el cap de setmana del 10 i 11 de juny.
Market Hola Estiu” es du a terme per tal de facilitar als comerciants i artesans de Roses presentar els seus productes i col.leccions de temporada. Per aquest motiu també hi haurà desfilades. A banda de les parades d’artesania, roba, calçat i complements hi haurà un espai on es podran degustar les especialitats dels comerciants rosincs.
A més, el “Market Hola Estiu” serà l’escenari de l’entrega, a les 20.30h, de la tercera edició dels premis Arjau que volen reconèixer a persones vinculades al municipi i que han tingut una trajectòria de referència, que han aconseguit deixar emprempta , marcar un camí a seguir i portar el nom de Roses arreu.
Aquest any els premis Arjau s’han dividit en tres categories: Turisme, Gastronomia i Comerç. Fins ara els guardonats han estat l’ artífex del Bulli, Juli Soler; el fundador del GEN, Eloi Borràs, a títol postum. I els fundadors de dos restaurants emblemàtics i de referència de Roses: Alfons Magester, del restaurant Cal Campaner i, Clara Cortada, de La Sirena.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document