Roses continua reforçant la destinació i aconsegueix una vintena d’aparicions en mitjans especialitzats

Seguint una estratègia marcada per les actuals circumstàncies que han limitat la mobilitat, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses continua amb la seva campanya de comunicació en mitjans autonòmics i estatals, reforçant la destinació. Durant el mes de novembre, s’ha incidit en el valor paisatgístic de les postes de sol rosinques i en el patrimoni local a través del seu Castrum Visigòtic, aconseguint 19 aparicions en 11 mitjans de comunicació. L’objectiu és mantenir el posicionament turístic de la població i ampliar el grau de coneixement entre visitants i turistes potencials, per tal aquests tinguin en compte la destinació a l’hora d’escollir els seus propers viatges.
02/12/2020 11:21 -    

La primera de les accions comunicatives ha tingut com a protagonista el màgic espectacle de les postes de sol a Roses, destacant l’experiència que suposa aquest atractiu natural de la localitat, campanya que ha assolit un ressò de 10 aparicions en mitjans. En segon lloc, el Castrum visigòtic, una de les joies arqueològiques menys conegudes de Roses, de gran valor cultural i que ofereix el valor afegit d’una de les millors vistes panoràmiques de Roses i de la seva majestuosa badia des del cim del Puig Rom, ha aconseguit 9 aparicions.

 

El balanç del mes de novembre és doncs de 19 aparicions en 11 mitjans diferents i de sectors diversos: 7 especialitzats en viatges (La Sexta/Viajestic, Turismo en la red, Los Viajeros, Foto Viajes, Qtravel, Magellan Magazine y Planet Mediterráneo), 1 gastronòmic (Vinos y caminos), un lifestyle (Gastronomía y Moda), un sectorial (Hosteltur) i un d’Agenda (El Almanaque). Aquests mitjans permeten que Roses estigui present en mercats emissors com la Comunitat de Madrid, Balerars o Andalusia, a més de continuar reforçant el mercat de proximitat català.

 

D’aquesta manera, amb la contractació de l’empresa especialitzada en comunicació turística RVEDIPRESS, Roses aconsegueix mes rere mes estar present en mitjans de comunicació, tant offline com online, amb una estratègia dirigida a donar a conèixer els esdeveniments puntuals que tenen lloc a la localitat al llarg de l’any, així com a la posada en valor del seu patrimoni cultural, natural i gastronòmic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document