Roses disposarà de transport urbà tot l’any

L’Ajuntament de Roses acaba d’obrir el termini de presentació de propostes per a la contractació del servei de transport urbà de viatgers en autobús en el municipi. En total s’estableixen tres línies, dues comunicant Santa Margarita i l’Almadrava amb el centre de la vila durant l’estiu, i una tercera, per a la resta de l’any, que comunicarà Santa Margarita amb el nucli urbà fins arribar al moll. Les empreses interessades a oferir aquest servei, disposen fins al 8 de maig per presentar les seves ofertes.
30/03/2017 13:53 -    
El servei que estableixen les bases d’aquesta contractació, consisteix en la realització del transport urbà mitjançant 3 línies amb recorregut i parades delimitades pel consistori, amb les quals es garantirà el transport urbà durant tot l’any, d’acord a les necessitats de recorreguts i freqüències corresponents a cada temporada.
Així, durant la temporada alta, que transcorrerà entre l’1 de juny i el 30 de setembre, les línies L1 i L2 oferiran el servei de transport entre el centre de la població i les urbanitzacions de Santa Margarita i Canyelles-Almadrava respectivament. Durant els mesos restants, entrarà en funcionament la línia L3, que comunicarà Santa Margarita amb el Moll al llarg de l'avinguda de Rhode, realitzant una circumval·lació de tornada per l'avinguda de la Cuana i la Gran Via Pau Casals.
Els requisits necessaris a complir per les empreses interessades, com horaris, freqüències, disposició de vehicles necessaris, senyalització de parades, etc, es troben disponibles per a la seva consulta, juntament amb la resta de documentació corresponent, a l’apartat Perfil del Contractant de la pàgina web municipal.
Podeu accedir directament a aquesta informació a través del següent enllaç:
  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document