Roses dona a conèixer la seva oferta d’instal·lacions i allotjament per a triatletes a França

Turisme de Roses ha dut a terme aquesta setmana una presentació a clubs de triatló francesos per donar-los a conèixer les instal·lacions i recursos que ofereix la població a esportistes i clubs que practiquen aquesta disciplina. La presentació s’ha emmarcat dins del Pla d’Objectius i Accions del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, i més concretament dins les accions del Club de Màrqueting de Turisme Esportiu al qual pertany Roses.
22/09/2022 14:47 -    

L’acte va tenir lloc dimarts 20 de setembre, al Comité Regional Olympique et Sportif- CROS Occitanie, a la ciutat de Toulose. La presentació de la destinació esportiva de Roses tenia per objectiu promocionar les òptimes condicions del municipi per a la pràctica del triatló, així com l’àmplia oferta de serveis complementaris per a les estades d’esportistes i clubs. Va aplegar una quinzena de participants, entre els qual hi havia membres de juntes directives, entrenadors i socis de clubs de triatló de la regió d’Occitània.

 

Al llarg de la sessió, en format de sessió informal networking, es van anar desgranant les característiques dels diferents equipaments i instal·lacions per a triatletes de què disposa el municipi, tals com el carril de natació en aigües obertes, la piscina municipal, una àmplia xarxa de rutes ciclistes i per de running,... així com els allotjaments de la població especialitzats en estades esportives.

 


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document