Roses entra al programa Reallotgem per impulsar l’arrendament d’habitatges buits

Aquest matí, la regidora de Serveis Socials de Roses, Maria Àngels Arjona, ha presentat el programa Reallotgem de l'Agència d'Habitatge de Catalunya, al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Roses i que té per objectiu impulsar l'arrendament d'habitatges de propietat privada que estiguin buits per tal de poder-hi allotjar persones en situació d'emergència econòmica i social. El programa garanteix als propietaris el cobrament de cada mensualitat, que és liquidat directament per la Generalitat, així com el retorn de l’habitatge en les mateixes condicions un cop finalitzat el contracte.
03/04/2024 12:50 -    

Els requisits que cal que compleixin els habitatges són disposar de cèdula d’habitabilitat vigent, estar donat d’alta dels subministraments o bé disposar de butlletins per donar-los d’alta, tenir una superfície màxima de 90m² -en cas de superfícies superiors, les condicions econòmiques es regularan per un màxim de 90m²-, i estar en condicions que permetin entrar a viure imminentment.

 

L’Agència d’Habitatge de Catalunya lloga el pis

Un cop fetes totes les verificacions, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya formalitzarà un contracte d’arrendament amb la persona propietària de l’habitatge conforme a la llei d’Arrendaments Urbans. Els interessats han d’aportar cèdula d’habitabilitat, escriptures de l’habitatge i DNI o NIF del propietari. En finalitzar el contracte d'arrendament, l'habitatge es retornarà en les mateixes condicions de conservació en què el va rebre.

 

Les persones interessades a inscriure’s poden fer-ho a través d’aquest enllaç i compten també amb el suport que ofereix el Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC de l’Ajuntament de Roses (cal reservar cita prèvia a www.roses.cat, o bé trucant al 972 25 24 00).

 

 

 

PDF document icon Informació requisits.pdf — Document PDF, 356 KB (365205 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document