Roses es promociona entre 15 mitjans de comunicació i 11 empreses turístiques en el marc de FITUR

L' Àrea de Turisme de Roses ha participat en la fira turística FITUR que acaba de tenir lloc a Madrid entre el 24 i el 28 de gener. En el marc d’aquest important certamen internacional, Turisme de Roses ha dut a terme una agenda d’entrevistes i reunions amb 13 mitjans i 2 agències de comunicació, 8 agències de viatges i touroperadors i 3 empreses turístiques, paral·lelament a l’atenció personalitzada al nombrós públic visitant que s’ha apropat al llarg dels cinc dies a l’estand de Catalunya, on Roses ha comptat amb una secció dins l’apartat Costa Brava.
29/01/2024 10:27 -    

FITUR és la fira turística de més rellevància a nivell estatal i punt de trobada internacional per a professionals dels mercats receptors i emissors. Enguany ha rebut un total de 86.000 visitants, ha comptat amb 8.500 expositors i ha aplegat 136.000 professionals i operadors del sector.

 

Aprofitant aquest important aparador, Roses ha promocionat al llarg dels 5 dies tot allò que té per oferir als diferents públics (familiar, esportiu, enogastronòmic, cultural...). A part de l’atenció al públic general, Roses ha aprofitat el certamen per establir contactes i per promocionar la destinació a través de l’atenció a un total de 13 mitjans i 2 agències de comunicació, 8 agències de viatges i touroperadors i 3 empreses turístiques.

 

El regidor de Turisme, Fèlix Llorenç, juntament amb personal tècnic de l’Àrea de Turisme, han estat els encarregats d’atendre personalment els diferents mitjans i empreses, oferint en cada cas la més extensa informació sobre el patrimoni cultural i natural, l’oferta d’oci i serveis per a estades familiars, les platges i cales, la pràctica esportiva, o la riquesa gastronòmica i enològica, així com l'ampli ventall de serveis d'allotjament, restauració, comerç i lleure que ofereix la vila, d’acord a les especialitats i interessos dels diferents mitjans i professionals atesos.

 

La participació de Roses es realitza a través de la secció destinada a la Costa Brava dins l’estand de Catalunya, i la seva presència respon a un doble objectiu àmpliament assolit en la present edició: d’una banda, mantenir reunions i establir contactes amb el sector turístic professional i, de l’altra, atendre al públic general per oferir una informació directa i de qualitat als possibles visitants.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document